Friday, February 18, 2011

~ustaz yg digilai ramai gadis~

aiyooooo!!!!!
*sambil tepuk dahi*
geram sgt2 dah ni...
x menyempat aku nak buat luahan perasaan dah ni...
ni semua gara-gara ustaz amirul tu haa...

sapa ustaz amirul?????
x kenal????
sila la lyn slot zehra every friday night jam 9.00pm...
aku ni tgk la jugak...
aku lyn dr 1st episode la kan...




mula2 mcm best ja ceghite ni tp makin lama makin nampak kemerepekan dia...
apakah ada ustaz yg dok melayan perasaan dok kenang cinta lama????
merepek sangattt kannnnn....
ye la selalu org alim ni redhoooo sj..anggap la x dak jodoh kan..
ni x asyik la nak menepk kt tepi sungai tmpt dia dating dgn si adawiyan dulu..
dok tgk bwh pasu ada surat ke x..
bg lempang sekali nak???

siap mak dia buat ujibakat nak cari calon isteri bagai...
like hellooooo!!!!!!!!!!!
anak kau tu ustaz kot...
x kan la desperate sgt sampai nak kena buat audition bagai kan...
ramai je nak..
kau pilih je la yg mana..
buat malu jaa kalau aku dpt mak mcm tu...
gagaga...
mati la kan emosi terlebeh pulak aku...

yg org kampung pulak mcm x ado benda la nak gossip...
sana sini dok sebut psl ustaz amirul tu...
sgt annoying ok..
mmg la drama tu tajuk pon ustaz amirul...
tp perlu ke sepanjang drama kesah psl dia ja????

patut tukar tajuk la drama ni..
ustaz amirul:pencarian cinta seorang ustaz...
hahahahahaha...

tgk drama ni bg sakit jiwa ja..
mcm last episode baru ni..
ada ke ustaz tu yg pi ajak munirah tumpang motor dia..
wadahel betol..
ustaz amirul ni pon gelenyar jugak kan...
mmg la org blh ckp ustaz pon manusia biasa...
tp drama ni mcm x logik sgt tau..
eh silap tapi drama ni..x logik gila!!!!!

ha 1 lg yg menambahkan kemerepekan dia...
td atok adawiyan tu srh ustaz amirul ajar cucu dia mengaji...
hoi gila ke hape...
dah tentu2 atok tu pon ustaz...
awat atok pemalas sgt nak ajar cucu sendiri?????
lg satu x kan dah besar pjg mcm tu x gheti2 nak mengaji ka???
seriyes x msk dek akal ok....
huh...
tgk drama nak seronot2...
tp aku teremosi lebih pulak...
hurghhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


kau mmg hensem tp drama kau buat aku sakit jiwa!!!!



ok sekian...
luahan perasaan geram by,
shikin mishungu

4 comments:

'Note' Circle of Life said...

2 pun nanti nak tgk lagi..eleh..
hak2

mishungu said...

hhahaa...biasa la dah x dak cita tgk ja la..

'Note' Circle of Life said...

tgk gemilang..
best ooooooooooo..

mishungu said...

gemilang pon kami layan...mmg besttttt....