Friday, December 3, 2010

~hey kau ni mmg x sedar diri ke huh???~




bunyik mcm marah betol la kan...





siapakah yg x sedar diri tu????




*







*






*







*







*









*






*







*










*










pic dlm toilet parkson gurney..



hah ni la budak yg x gheti2 nak sedor diri lagi!!!!!












huarhgggghhhhh!!!!


marah sungguh dgn norashikin jaafar ni la...



rasa mcm nak hempuk2 muka sendri kt dinding bilik 4c116 ni...



biaq sampai berlubang dinding tu....


aku marah sbb sekarang adalah musim exam...


dan aku ni masih x sedar diri....



pamalas tahap koala bear dah ni..
*knp koala??? sbb dia chomelll..*



terlampauuuu ghajin mengonline kan diri okeh...



bukan kejap2 punya online tapi lamaaaaaaaa punyaaaaaa....



lappy kesayangan berada di dpn muka tiap kali study..
*kalau blh 24/7 nak hadap lappy ja*



so blh bayang kan x mcm mana aku ni study???



tgk buku nya kejap je ha...




tapi tgk lappy ni tersangat lah lama...



kadang2 tu konon nya nak rehat2 tenangkan otak sat...



tapi terlajak sampai berjam-jam...



buku pon tgk sipi2 je la...




persoalan nya di sini...patut kah aku buang lappy aku tu???




1 lg aku ni asyik la ghajin sgt dok pi menempek kt bilik kwn2 aku...



rasa mcm boring aku pi la melepak...



melepak kejap2 x pa la jugak...



ni siap berjam okeh sempat layan cerekarama kt utube lagi nokss!!!!




sungguh x suka dgn diri sendiri!!!!



semoga aku akan kembali ke pangkal jln...
*mcm tipis je harapan*



esk dan sabtu aku ada paper...



tapi mcm rilex ja aku ni...



sebok la dok mengayam ketupat yg x penah abis tu...



dapat la dlm berpuluh-puluh jugak aku anyam...



ok la nak sambung study blk...



ni nak release tension tu yg update...



doakan aku semoga dpt jwb ye...



babaiiiiiii!!!!!


4 comments:

'Note' Circle of Life said...

buang je laptop 2..
susah2 sgt..
kalo xreti, meh nak tlg..
segala analisis baik buruk,
aku rasa bek kin xyah pkai laptop lgi.. >_<

mishungu said...

ina~ wuishh igt murah ka???
apa kata ina buang dulu...
hihihi....

'Note' Circle of Life said...

aku dah buang ari tu..tapi setengah jam kemudian tgk2 ada balik atas meja.. xbleh dihapuskan lar.

mishungu said...

hahahaha...buang dlm mimpi la tu...sbb tu magic blh ada ats meja blk..