Tuesday, November 9, 2010

~takers mmg style ah~

sabtu lps telah ke qbay mall bersama kakanda2 ku..
tujuan utama nak ambik buku mandarin and my lense dr kwn2 aku...
yg baru terlepas dr tawanan banjir...
dan mengepass kek aku buat utk depa semua..



walaupon comot tp sodapp eh...




lps dah pelok ciom and bye2 dgn kwn2 aku..
jln laju2 menuju ke nando's....
sbb perut dah berkeroncong dgn sgt hebat!!
cik kuntum and kak yus dah sedia menanti...
order2 tunggup jap makanan dah sampai dpn muka..
uishh pantas sungguh service nando's qbay ni..
i loikeee....

sorry la ari tu kuar x bw hp cam aku..
so mmg nan ado pic nya...
lg pn ramai kot org ari tu..
segan chek kalo nak menggedik snap sana sini..

lps tu tgk wayang...
yeah!!!!
rasa mcm lama gila x tgk wayang...
pd hal ari tu baru tgk magika...
cik kuntum beli tiket movie takers...
aku mula2 mcm 'awat la tgk movie ni'..
sbb aku tgk trailer dia mcm x best ja kn..
dah la time tu dok ngantuk sbb x cukup tido...
tp bila pikir kalau tidoq pn x rugi sbb aku x byr pn duit tiket..
hikhikhik...





masa msk cinema adoi mata ni mcm kena gam..
punya la ngntuk..
dah la sejuk kn..
first 5 minute movie tu start..
aku siap pejam2 mata nak tidoq...
skali ada bunyi tembak terus mata fresh kau..
hahahaha...

terus rasa best nak mampuih movie ni...
serius weyh...
sapa yg x tgk lg sila le ke cinema terdekat anda..
utk menonton movie ni..
terbaekk wokkkk....
sampai ke sudah mata aku lnsng x lari tgk tmpt lain..
dok pandang skrin ja..
x mau miss 1 part pn..

even depa ni org jahat...
tp bg aku depa ni org jahat yg aku suka..
heart melted punya lah...
dah la smart2 ja semua..pakai pn smart2..
padahal perompak..
pakai mcm kn CEO ja..
hahaha...
*mode gatai mai dah*
takers ni ada 6 org...
depa ni kira perompak terhebat la..
gila dasyat la tgk depa plan nak rompak mcm mana...
cam x tercapai dek akal kalau pikir..
kira perompak with brain..
matik la kalau ada org nak tiru mcm tu kn..






yg duduk tgh n kt kiri la paling ai suka...
*senyum simpul*
yg duduk belah kanan tu...
hoi jht gila...
geram ja aku tgk tau...
sampai baru ni tgk video music lagu dia dgn justin pn tetap la x suka..


pelik bin ajaib nya..
aku x suka polis dlm movie ni..
hahaha...
sbb mcm penyebok ja polis ni nak tangkap2 mereka2 yg jht ni..
eh tp kn movie ni sgt mencuci mata la..
sbb semua hensem2 ja..
org jht hensem..
polis pn hensem...
how???
mcm mana aku x jatuh cinta dgn movie ni???
tp jln cerita pn mmg best la..

aku start nak nages bila 1st takers member ni mati..
huaaaaaa...
dah la chumil..
pi mati awal2 lak..

movie ni mmg buat kita x sng duduk la..
siap cik kuntum goyang2 kerusi..
over tau minah tu..
aku siap rasa mcm x cukup nafas tgk chris brown kena kejar dgn polis..
alfenat la...

tp bila movie abis..
aku rasa mcm x puas..
dok pk awat ending dia begitu sj???
haishhhh..
siap lps tu dok berdiskusi dgn sis2 aku dlm keta...
hahaha..
mcm bengong kn??
org tu dpt juta2 yg kami baru nak buat skrip sndri..

so konklusi nya...
movie ni adalah syiokkk gila..
x rugi byr duit tiket utk movie ni...
so sila la tgk..
aku yg dah tgk ni pn rasa mcm nak tgk lg!!!!
ok la babai...



tuan blog yg kuss semangat...semakin kombang eh..dgn jerawat baik punya landing kt dahi..





nota bonts: kebahagiaan tu bkn selamanya milik kita...

1 comment:

MiSz LoViNg said...

besh sgt ka takers tu???...nk tgok gak...