Sunday, December 27, 2009

~27 DECEMBER~


party off...


tarikh tu adalah tarikh aku dilahirkan kt dunia ni 20 thn yg lps...
iaitu 27 DECEMBER 1989..
see... i dah makin tua..
so today is my birthday yaww!!!
udah 20 thn seh...
huhuhuhu...

"hepi besday to me..
hepi besday to me..
hepi besday shikin...
hepi besday to me..."


semoga aku dipanjang kn umur n dimurah kn rejeki..
menjadi student yg lebih rajin...
*pointer aku sem lps jatuh menjunam so kena insaf sket*
dan menjadi hamba ALLAH yg lebih baik..

every year i will wait for this moment...
for sure la hang pa pn akn tergedik-gedik tunggu tarikh besday sendiri kn..
pd hal bkn ada apa2 pn..ni aku la yg x dak apa2..
tp hang pa lain mesti celebrate gempak2 kn???
aku lak juz nunggu wish dr org2 tersayang...
owh itu dah cukup memadai..
tp kalau ada present adalah lebih seronok..
hahahahaha....

family aku ni nan ado nak celebrate2 besday ni semua yo..
huhuhuhu...
makanya aku telah hadiah kn diri sendiri dgn..
membuat kek utk diri sendiri..
gila kesian kn???
hihihihi...

tipu sgt la tu..tp mcm best jugak idea buat kek utk diri sendiri..
tp mcm merepek sgt n desperado nak celebrate besday..
byk benda lain blh buat..
actually..
aku buat kek sbb rumate aku yg teringin nak rasa kek aku..
sbb 2 kali aku buat 2 kali dia x dak..
so x dapek la nak rasa...
aku tau aku ni rumate yg sgt baik...
*hoih prasan nak mati*

owh kek apakah yg aku buat???
of kos la oreo cheese cake..
dah tu je yg aku reti..
tgh dok naip entry ni sambil dok tunggu kek tu siap..
skrng ni pkl 5.00am tau...
gila ke apa aku ni buat kek pepagi buto ni haa...



pic lama..

abis tu nak baut cmno..
dah esk den nak blk ke uum TERCHENTA kembali..
waaaa!!!!!!!! kojap nye cuti..
hate it!!!
brg x abis pack lg..
dah tu esk plan nak buat mashed potato lak..
sbb tu la kek kena buat skrng...
tkt esk x sempat..
dah nama pn aku ni "bgn di awal pagi"...

talking bout going back to uum..
hati adalah sedey...
tp kdg2 rasa syok jugak...
syok sbb aku akn mkn sket2 sj..
n byk minum air masak...
jimat duit la kata kn..
sbb tu tiap kali cuti aku akn bertambah sehattt...
sbb membantai sehabis blh segala apa yg aku kempunan...

ok la dok melalut lak...
kek aku dah siap...
nak pi rasa sedap ka x...
jumpa di next entry..
daa..


besday girl..

7 comments:

.:.Cik Dya.:. said...

happy birthday.
smoga panjang umo n murah rezeki.

Anonymous said...

hepi besday to u...
nti bg la sy rase gak kek 2..

mishungu said...

cik dya~thank u cik dya..

anonymous~maaf la kek dah abis..awk lmbt sgt..hihi..

pricon said...

Happy Belated Birthday! Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki.
Terkezut sy baca entri ni coz besday aku 27 Dec jugak~ cuma tahunnya jauh berbeza heheh...

mishungu said...

pricon~hihihi..thanx...kalo gitu kita share besday la ye..happy belated besday too..

norMAzuan MUstafa said...

happy belated bdayy

pricon said...

Thanx too. Next year kita tukar2 presen yer huhuhu (muko x malu).