Wednesday, March 11, 2009

NANDO'S...NANDO'S..NGEH2...

aku kembali...hahahhaa...mood tgh ada nak update blog aku ni...so jgn nak kacau..asyik tgk cik leya n cik ezzah je update mana blh kn...skrng ni aku nak ceita psl sabtu lps..aku pi keluar jln2 dgn yati kt mana lg kalau bkn GURNEY PLAZA (GP)...dah nama pn aku ni duta GP lantik sendiri kn...hiksss..tujuan utamanya aku ngidam nak mkn kt NANDO'S...kami keluar rumah dlm pkl 2pm++...mula2 igt blh keluar sekali dgn cik kuntum n kak yus naik kereta..ye la dah la panas ari 2 n i pakai selendang u..so segan la sket nak naik bas...first time i pakai selendang ni semua..gedixx siot..tp malangnya depa nak keluar lmbt sket so aku n yati keluar la dulu tp janji nak blk skali la..

selain nak mkn kt nando's, aku teringin nak tgk movie GENG tp malang nya ari khamis(5/3) ari last dia tayang kt GSC GP tu...hampeh tol la...bkn nak tayang lama2 sket..yati tgk movie tu sampai 2 kali ok..dia ckp best...x aci betolll....dah movie GENG x ado aku pn nan ado mood la nak tgk wayang ni semua...lg pn x ado movie yg best..so end up kami jln2 cuci mata sahajerrr...hihihihi..window shopping la konon..tp aku rembat gak kasut nak pakai pi class..mata aku ni mana blh tgk2 sale sana-sini...tp dis time aku under control sbb budget pn x seberapa kn..lg pn ada lg baju aku baru beli x pakai lg..so x baik membazir!!!!*ayat sedap kn hati sndri*..

aku ada gak survey harga contact lense utk guna dlm 1 month cmtu tp semua kedai jual 3 pair utk 3 bln..paling murah dlm rm50..bila pk blk aku bkn nak pakai sgt..may be aku pakai time keluar dgn lala or bila aku pakai selendang..sbb tu aku nak beli yg 1 pasang ja..kalau beli yg 3 pasang tu aku x tau bila thn blh abis..so ada sapa2 yg dok PENANG tau x kt mana ada jual contact lense utk 1 pasang???i need ur help babes...

masa kt vincci aku tgk2 la kasut dlm offer bin..murah la sket kn..ada yg berkenan x ado size la pulak..ada kasut kayu cam terompah tu aku cam berkenan,size pn ada tp bila pk blk kasut tu akn menghasilkn bunyi yg kuat kalau kita berjln atas lantai so aku mati kn la niat aku tu..FYI, aku rasa aku la org paling lama bertenggek kt offer bin tu..tp x beli pn..hihihihi..sampai yati pn dah x larat tunggu aku..thanx to my best cousin, yati sbb sudi teman aku..msk dlm parkson, aku pi round ladies deparment n gi belek2 kasut kt situ...ada yg berkenan di hati n hg pn sgt reasonable disbb kn sale..sgt comfy...tunggu apa lg..ayuh kita buang duit dong...kasut tu rm39 hengget..best buy item..

then dah penat jln kami pn singgah la ke nando's nak isi perut...best n hepi2..dpt mkn garlic sos kt situ..my favvy tau..tiap kali pi nando's sos tu ja la yg aku bedal..sos lain kim salam je la..hihihi..mkn sampai mengah..dah la pakai baju ketat..abis nmpk spare part aku yg berlapik-lapik ni..yati lak semua benda mkn x abis except for ice cream...bazir btl minah sekor ni..ngeeeee...after kenyang,kami round2 lg dlm GP tu sampai x tau nak pi mana dah..tunggu cik kuntum n kak yus lama sgt..tetiba aku teringat dkt pokka green tea yg cik kuntum selalu minum..dah alang2 pi bread history,aku pn beli la sebotol..n guess what????????i fell in love with the green tea*nyanyi ikut lagu chenelle, i fell in love with the dj*...tp ssh la nak cari pokka nya green tea..k la ckp byk pn x da guna..enjoy da pic below..


1/4 chicken.. mild peri2...

yummylicious ais krim..

garlic peri2..my favvy sos eva..

sachs sandal..

me..

me again..nmpk kelebaran pinggang ku..


ekceli ada kisah di sebalik ais krim...time waiter kt nando's tu ambik order, kami ni pn pesan la 1 set double scoop coklat ais krim...tp bila dorg hantar order dia buat 2 set double scoop ais krim..hangen betol la.. tp kami telan la jugak...selamat sedap..tp aku larat abis kn 1 suku scoop aja..sbb perut dah penuh..rugi betol....ishhh...psl shawl tu pulak aku pakai kak yus nya shawl..dia beli kt kl baru ni..cntk kn shawl tu..sbb tu aku teringin nak pakai or gedixx nak pakai??tp mmg nyeksa la pakai shawl ni..ye la i kn x biasa...hihihihi..k la beta stop now..merepek pjg dah ni..bubbye peeps..



7 comments:

sHwEeT ByAtcH said...

oiiii!!!
ini tidak adil!!!
tgglkan aku!! xmerasa k Nandos!!!

Ps~muka ko mcm lieya tyme pki selendang... :P

mishungu said...

lala~hahahaha..padan muka hg...tu la blk lmbt sgt..g la ajak syah mkn situ jumaat ni..hikss...

kureng hasam btol!!!bkn cam muka hg ka??

mishungu said...

lala~hahahaha..padan muka hg...tu la blk lmbt sgt..g la ajak syah mkn situ jumaat ni..hikss...

kureng hasam btol!!!bkn cam muka hg ka??

IxoRa said...

Nandos sedap kan...?

Lama tak makan.... ngidam nih! :D

mishungu said...

sis ixora~yup sedap gilerrr...hihihi...sila-sila la gi mkn..mmg berbaloi..

norMAzuan MUstafa said...

kmp??
perak???
sy kmpp
penang

mishungu said...

normazuan mustafa~owhh..igt awk matrik perlis sbb matrik perlis pn pmc...hikss..