Monday, March 9, 2009

LAYOUT BARU

amacam layout baru aku kali ni??? ok x?? aku geram gak la wat benda alah ni...background lama still x leh ilang so layout baru ni nmpk cacat sket sbb nmpk layout lama lg...geram aku!!!!x tau nak wat cmna lg.. dah la aku ni buta it..hmmm x puas ati lg ni..org lain buat ok je apsal aku buat x ok???x pe esk aku tanya cik kuntum...nak pi tidoq dah la..bye peeps...

p/s:jgn terkezut sbb layout aku kali ni dah x do purple2 nye...sekali sekala ubah angin..baru la cntk menarik dan tertarik...


....edit....
blog aku dh ok...hahahha...lps aku post entry ni td aku try buat sekali lg n da result blog aku dah jd mcm yg aku nak...hooorayyyy...blh tido dgn aman dah..

2 comments:

IxoRa said...

Cun !!! Dah kira orait la ni....akak suka...

Tp sayang la, klu tukar layour baru mesti semua mende kt blog yg lama jadi hilang....

Nak kena sabar bikin balik....

mishungu said...

sis ixora~sis tkr layout guna website ni x yah nak tkt ilang widget sume...
eden gerenti 100%