Thursday, November 20, 2008

SESUAI TAK????


ni la rupa aku masa keluar td....gemukss + burukkss yg amat....actually aku pakai handsocks putih but aku dah tarik buang time blk rumah...sakit seh sbb handsocks tu ketat sgt orrr aku ni yg gemuk selebeh bangat????hmmmmmmm..(sambil pegang dagu berfikir)..entry ni aku nak tunjuk aku pakai tudung ala2 PINK STILETTOS...konon2 la..sambil2 berangan depan cermin...dah byk kali aku try buat tudung cmtu..lg pn ada sorang coursemate aku suka pakai tudung pesen gayak gini...aku pn teringin gak nak try..tgk la...

dr depan..

abaikan semak2 di belakang..

aku hanya berani nak pakai dlm rumah...kt luar x confident la..buat kena gelak ja nnt..tudung fesyen ni sesuai utk org yg muka round shape or bujur sireh..buka besaq gabak cam aku ni syok2 sendiri dpn cermin boleh la..hihihiihi..dah la aku pakai spek lg la x sesuai..may be tgk dr dpn ok kot..kalo dr tepi mmg buruk gila la..dah la hidung aku ni berapa nak mancung so mmg pelik la kalau tgk dr tepi..cam penyek ja muka ni..tapi kn.....................mak aku ckp cantik ja aku pakai tudung cam ni..ke mak aku ni just nak sodap kn hati anak nya ini....hihihiihihi..

so conclusion nya aku hanya sesuai dgn fesyen tudung yg biasa...cik shikin sila la sedar2 kn diri anda yeeee.... dah la...bye....

2 comments:

nurul said...

ello... kite add link awak yea... bila senang singgah ler nurulsharul.blogspot.com...

kita kena ada keyakinan bila pakai tudung.... pakai jer mcmana kita suka... org bukan larat nk kata....:D

cikungu said...

sis nurul~thanx a lot sis utk nasihat tu...:)..sy pn dah link blog sis..nice to know u sis..