Friday, November 21, 2008

SEHATI BERDANSA

hang pa semua dok ikut tak rancangan SEHATI BERDANSA???aku mmg dok ikut dr musim 1 lg yg VANIDA IMRAN & RASHIDI ISHAK menang tu....best la..cuma musim ni couple2 yg join x berapa nak best..setakat ni aku suka tgk couple AMYZA & HUBBY...lawak la depa ni..n nmpk depa ni comitted dgn apa yg depa buat..aku tgk bila depa menari mesti bersungguh-sungguh..

couple2 lain pn ada yg ok cuma ada setengah tu aku tak suka sgt sbb nmpk depa ni dok tunjuk mesra over sgt dpn camera..nak tunjuk yg depa ni romantik la konon..citt..aku ni nengok ja la..nak undi harap maaf....buang kredit aku ja..bkn aku dpt apa pn....hihihihi..yg dok vote tu jgn la terasa tau...ni hak masing2 la....

since blk png ni aku x tau berapa kali aku dok ulang tgk rancangan ni...tiap2 show ada la dlm 3 or 4 kali aku dok tgk...hihihihi..nmpk sgt aku ni dok terbongkang dpn tv ja kn??tiap2 mlm aku online mesti sambil tgk SEHATI BERDANSA....ka syiok dok tgk FAHRIN ek????hmmm mrh lak SCHA AL YAHYA nnt...hihihihi...

so mai la kita tgk SEHATI BERDANSA ramai2...nak promote ni..blh mntk payment dr ASTRO ni sbb tlg promote ni..hikssss....daaaa...


2 comments:

IxoRa said...

cian akak kan....?
tak tgk pun citer tu sbb tak de ASTRO....waaaaa.....cian tak?

cikungu said...

sis ixora~ala sis x rugi pn kalo x ikut...hihihi...kot la tgk dpt emas seketul ke baru la rugi kalo x nengok..hiksss...