Wednesday, October 8, 2008

AKU BORING....=((

aku boring sbb aku dok sorg2 ja dlm blik...leya dah blk kl..sabtu ni baru blk sini..leh mati keboringan aku kalau dok dlm bilik lelama..but nasib aku baik sbb leya tinggalkan broadband dia...hihi..so leh la aku guna dgn semaximum yg mungkin...hihihi(gelak saiton tau)...aku nak buat entry raya but broadband network ni lembab nak mampos so aku terpaksa postpone dulu la entry tu..aku x leh nak upload pic raya disbbkan kelembapan broadband ni...sabo la ye...cam la ada org nak tgk sgt pic raya aku kn???..but aiman x kesah..blog aku so lantak aku la....
ari tu aku ada ckp nak buat entry aku shopping raya kn...sowi la ye aku x snap 1 pic pn time keluar shopping raya ari tu..not in da mood la..aku n lala pn pelik kenapakah kami jadi begini?????sgt peliks ok bila 2 org blogger ni menjadi
MALAS utk bergambar..may be sbb posa kot time tu..mood nak shopping pn x da..serius aku ckp..pelik tau..kami 2 org ni lg la pelik dgn diri sendiri sbb x pernah kami x da mood bila mai bab shopping ni..hihi..punya besarQUEENSBAY tu kami tawaf berjam-jam but x tau nak beli apa...aku dgn dahaga nya n lala dgn kelaparannya..so dua2 decide nak lepak2 dlm surau sampai asar baru sambung shopping..konon msk surau leh la golek2 sat sbb rasa lenguh badan tapi bila msk nak golek pn x jadi..dah la ramai org plus kepanasan yg melampau..korang leh x bayangkan surau tu x buka air cond n pintu surau tu tertutup..tingkap nan ado...leh mati sesak napas ooo..aku ni dah la cpt peluh mmg nak tunggu asar tu baju aku dah ada tompok2 peluh..hihi..pas solat asar kami decide nak tangkap gambar utk buat sticker tu..ala yg ada mesin n kita tutup dgn kain utk tangkap gambar tu la...time dok berurusan dgn adik kt kedai tu leh dia tanya...

dia:kak hjn ka kt luar?
aku:eh x la..ni peluh..dok dlm surau panas td..(bodo la aku ni..p berterus terang)

selamat la bdk tu x gelak kt aku..yg dok gelak si lala ni..buat malu aku ja...hmm at last aku beli wedges ja from crocodile...n kami buka posa kt nando's..no pic at all..see aku n lala betul2 x da mood nak bergambar bagai..hmm ok la nnt aku update lg tau...

1 comment:

cikungu said...

awat tulisan aku jd cmni ha???pelik la..pd hal aku dah edit bg normal but still cmni..geram la..