Wednesday, September 1, 2010

~KENAPA KAU PILIH DIA BKN AKU???~


hey saya kuciwa skrng ni....


sampai hati dia tinggal kn saya utk org lain..



dia pilih org lain utk jadi suri hidp dia...





kenapa bkn saya???




apa kurang nya saya ni????



selamat tinggal awak....
*sambil lap air mata*




selmat tinggal utk selamanya awk...

=(















lelaki ganteng...



weyh berangan x hengat kn....
sm nasarudin tuuuuu...
hahahahaha...
nak yg hensem n kaya je kn..
dia nak pandang aku sebelah mata pn x sanggup..



apa kurang nya aku dgn dia???
hmm mmg la kurang byk aku ni...
nak compare dgn si marion tu...
paling penting marion tu sgt gojes!!!
aku???
aku gonjeng ada la..
haih untung betol marion tu dpt nasar..


mesti byk gile pompuan frust tertonggeng-tonggeng ni...
termasuk lah tuan blog ni ha..
*mcm kn mamat tu knl aku*




tapiiiiii tak mengapa...
gadis2 di luar sana...
masih ada peluang kalau nak jd menantu family raja AP ni..
sekarang cuba alih kn pandangan anda kpd sorg lg ank sm nasimuddin..
jeng..jeng..



*





*






*











paling muda..




sm faliq yawww!!!!!




hot jugakkkk...






haih geletisnye kau ni shikinnnnn...





hensem2 kan ank2 sm nasimuddin ni...






faliq,faisal,nasar..


tapi faisal tu aku rasa dah kawen...
so yg kosong faliq je la KOT..
so cpt la rebut peluang sapa2 yg nak..

ok tu je aku nak membebel setelah lama x membebel...


hep..hep..
aku dah ada kt penang!!!!

4 comments:

Anonymous said...

gelenyar...!!!

mishungu said...

mcm knl je anony ni..haha..

Tengku said...

yg kat tgh tu bkn farid laa.. faisal nama dye.. =)

mishungu said...

tengku~ hee...baru prasan..thanx ye..