Tuesday, July 13, 2010

~MENGAPA HARUS RINDU??~



hye hye and hye...
bersiaran lansung dr bilik 4c 116 dpp petronas uum..
hahaha...
internet lombab mcm siput tettttt...
&*%#@^!!!
*makian tanpa maksud*

dah 3 hari aku betapa kt hutan sintok nan permai..
terasa bagai kn 3 tahun lama nye weyyyy...
kalau kt rumah tu amboi tik tok masa copat bonar berjalan...

tp x apa...
harus terus kan hidup di sini utk 2 thn lg..
insyAllah..

sejak dah blk sini perut aku ni pn culture shock kot..
kejap2 lapo..kejap2 lapo..
baru mkn dlm beberapa jam kedian akn menggigil lapo...
mcm kn x mkn seminggu...
kebulur betol la kau ni perut...

yo la kek umah nun asal lapo ada je benda nak kunyah..
sini x blh la mcm tu..
kalau x abih la duit..
kena budget2 ye..

paling x tahan bila perut ni bergendang tgh2 mlm..
seksa ok nak thn diri dr korek laci mknan aku..
lala sahabat donia akhirat ada ckp semlm psl perut aku yg asik lapo ni....
nnt pungkokq makin besar...
*amboi ayat....kojaq x?????*
mentang2 pungkoq aku mmg sedia bosar..
hehehehehe...
haih perut..
kau saja x mau bg aku kurus kn??????
kejam betol la..

kalau asyik lapo semedang bila masa nya nak kurus????
dah la badan makin membesar bagai dipam-pam..
pakai baju semua makin sendat..
huhuhu..
kalau terus mcm ni mau pelangin angan ku musnah ni..
hahaha..
tetibo kn pelamin nak musnah??
tp betol jugak..
kalau gemuk2 saham yg x seberapa ni terus jatuh menjunam..
dan harus la baju kawen pn ssh mau cari..
ni aku tuju kt diri sendiri ok..
*eh jauh berangan lak..gatai bebenor mu ni shikin*

x pa perut...
aku akn kebal dgn segala ujian tu..
even kdg2 terbabas kn..
ye la nafsu mkn mcm kn naga...

hmm apa yg aku merepek ni x msk dgn tajuk eh..
hehehe..
ok kt sini nak ckp aku rindu nak blk rumah..
itu saja..
nak siap2 pi class mandarin pkl 8 pm ni..
tata titi tutu readers tersayang..

2 comments:

nurul said...

hahaha... parut nie kalu faham bahasa kan senang... bila kata diet trs x lapar.. masalahnya perut nie x paham.. bila kata diet... lapar 24jam erk.. arrgghhh.. masalah yang tak dapat di atasi...:)

mishungu said...

nurul~btol2....perut mmg dengki dgn kita la...