Tuesday, January 19, 2010

~HIP HIP HOORAYYYYY!!!!~

waaaa apa la yg buat aku hepi sgt tu ye????
hihihihihi..
ada perkhabaran gembira buat gue..
tersenyum sampai telinga okehhh..

td dlm pkl 11.50am aku baru keluar bilik on da way nak pi cafe..
terdengar jeritan si dara menyebut nama aku..
tp aku buat x tau je la..
kot org tu panggil org lain kn..
x nok la perasan pulak..

lps lunch aku pn pi la bilik si ezzah puteri tu..
sekali dia bg tau aku mng contest..
otak aku pn x pikir lain dah..
sbb 1 je contest yg aku penah join kt blog2 ni..
*rupanya dia la yg dok terjerit nama aku tu*

mak apa lg..melompat sakan la nokss..
gembira rasa hati ku ini..
terus ezzah buka blog yg aku join contest tu...
sudah terang lg bersuluh..
*eh betul ke peribahasa aku ni??*
aku lah pemenang contest creative yg aku join baru2 ni..
*sbg bukti klik la kt link ni ye*
entry khas utk winner..
hahahahahha..
bangga gitu..
eh x baik bangga terlebeh-lebih ni..

actually aku igt x dak harapan kot nak menang..
walau pn sebanarnya memasang impian utk menang..
hihihihihi...
ye la sapa msk contest x mau menang kn???
may be dah rezeki aku jugak utk menang..
alhamdulilah syukur nikmat..

lg pn aku ni bkn la terer nau nak edit2 pic ni..
suka2 tu blh la..dok edit pic sendiri aje..
syok sendiri la kata kn..
sbb aku mmg gila dok edit pic sejak 2 menjak ni..
practise makes perfect right???
mana la tau satu hari nnt leh edit pic kawen org pulok..
*verangan mode*

aku edit 4 pic..tp tuan blog pilih 1 je pic..
aku edit guna photoscape sajork..
tu la yg aku reti nak guna pn..
plus yg ni je la yg aku ada utk edit2 bagai ni..
owh i heart photoscape so much la...
dan2 tu la nak heart kn..
eh before ni pn aku heart jugak..
cuma sekarang lebeh sikit..

aku join contest ni sbb nak try test skill aku..
hahaha..
lg pn time tu cuti sem..
aku bkn ada buat apa2 pn..
just try my luck..
sekali menang..
mmg luck betol la kn..
apa2 pn terima kasih sekali lg..
ni buat aku nak join contest lg..
hahahaha..

and last but not least..
thanx kpd sis ann sbb pilih diri ku ini sbg pemenang..
terharu ni..*sambil lap air mata kegembiraan*
ye la first time ok aku join contest..
terus menang..
nnt bila dpt hadiah aku publish ye..
bye..





nota bonts: kalau nak tgk pic yg aku edit tu sila le ke blog sis ann ye..

9 comments:

Anonymous said...

tahniah..blh x tolong edit gmbr sy..?

mishungu said...

anonymous~blh aje..bg gambar awk nnt sy edit..rm10 per pic..ok?? hihi..

mishungu said...
This comment has been removed by the author.
mimi dyana said...

hebat ang. tahniah2.

mishungu said...

mimi~masih2...aku mmg hebat pn..hahaha...uish riak sudey..

Ann GreenStrawberry said...

wahhh happy nye dia.. hadiah nati sis pos ok.. heheh...

mishungu said...

ann greenstrawberry~mesti la sis..hihihi..

pricon said...

Tahniah... wah berbakat mishungu nih hehe.

mishungu said...

pricon~thanx..ala nasib je tu..takat suka2 blh la nak edit..