Friday, December 4, 2009

~I HATE THIS PART~

mcm sama je dgn lagu pussycat dolls ye...
apa part yg aku hate sgt tu???
part body aku kah??
owh tentu lah tidak sama sekali..
aku sgt love to da max with my body..
*hah love la sgt kn..*
uhuk..uhuk...



part yg aku hate sgt tu ialah...
bila nak kena packing brg masa abis sem..
and nak susun brg bila nak buka sem..
aiyoooo ini la benda paling menyampah aku nak buat..




mood nak cuti tu potong bila pikir nak kena pack brg ni semua..
tu la aku nak kena hadap every sem sampai aku habis blajor..
tu pn kalau sempat habis la..
kalau x sempat.. hooreyyy..
packing la brg kt rumah sambil lap air mata..
hihihihihi...
harap x la begitu..




benda ni buat aku penat and bikin kepala serabut ja..
aku pn x tau la apa ssh nya..
kemas je la benda tu kn..
tp otak ni tetap la dok set kata ssh kn aku..
brg bkn la byk nau...
tp bila pikir nak bergelumang dgn habuk2..
tu la yg buat aku mls..
*nmpk sgt aku ni x kemas bilik sampai habuk bagai*
eh i bz la..sbb tu x sempat nak ngelap habuk2 ni..
lalalalalalala...




before blk cuti ari tu sempat la aku dok snap2 keadaan bilik aku..
time dok packing segala mak nenek tu la..
aku ni jenis kemas2 sket..
nnt rehat lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
even mata dok rimas tgk brg bergelimpangan sana sini..
tp badan ni sgt suka utk rehat lama2..
btw, ni la hasil aku dok snap2 tu..


lemari baju..

rak buku..

meja study..

katil yg dah bogel..


sila abai kn bilik aku yg berdinding comot..
tu bkn kerja aku tau..aku bdk baik ye..
ni semua kerja senior2 yg penah stay kt bilik tu before aku..
mmg buruk la dinding bilik aku ni..
tp terima la seadanya..
*ayat pasrah*
owh time ni baru kemas baju2 je...




kemas satu hal mls and nyusah kn hidup..
nak pi angkut semua brg msk store pn 1 hal jugak..
dah la nak kena simpan kt store aras 2..
gila rasa nak terputus urat aku angakt beg n kotak tu..
*semua beg n kotak gedabak2 ye*
dok ulang naik turun tangga brapa kali x tau..
kalau blh kurus x pa la jugak..




esk tu merasa la sakit2 badan..
eh baru angkat sket dah nak sakit2 badan..
ngada sungguh badan aku yg comel ni..
hihihihi..




lagi 4 sem ja nak merasa benda ni semua...
hihihihi..
pengalaman la kot kn..
nnt dah habis belajar rindu pulak nak susun2 brg..
*wekkkk..x kuasa aku nak rindu2 ni..*



ok tu je nak kongsi..
dah ada gambo nye..so tepek je la..
sambil bg hang pa tgk la bilik aku yg comel tu..
*comel ke??*
daa...

4 comments:

miss zeila said...

tempat sape la y "cantek " tu???hehee

mishungu said...

zeila~eh mesti la tmpt ku yg paling "cntk"!!!

MiSz LoViNg said...

"cantek" syungguh ek bilik ko...kuikuikui...

mishungu said...

misz loving~eh hg ni mcm x tau..bilik aku mmg cntk..hahaha..mcm tuan dia la..