Thursday, November 19, 2009

~DRIVING SKOOL~

td tgh hari aku secara rasmi dah mendaftar utk amik lesen...
nak daftar pn nyeksa okeh...
mula2 pi driving skool kwn abah aku kt teluk bahang...
tp now ank dia yg jaga driving skool tu..
bapak dia ja ada..
peh tu i pulok yg kena perli baik punyaa...
my daddy ckp "tu la bgn tidoq tgh ari lg"...
wahhhh acik malu...sbb abah aku ckp dpn kwn dia..

masa odw blk tu abah aku ajak pi driving skool lain..
kt tanjung bungah..
sbb aku ni cuti sebulan lebey ja...
so tkt x sempat nak dpt lesen nnt...
lg pn yg kt teluk bahang tu x leh pakai sket..
lombabb ok..kakak2 aku amik kt dia dulu..
ada gak la problem..

sebagai ank yg solehah ikut kn jela..
asal aku dpt lesen before naik sem baru ni...
finally...
aku daftar kt driving skool lee eng leong...
kena byr rm 120 utk kursus...
selamat bkn i yg kena bayor...
hahahahahha...
and dpt la buku dia...

ihsan pak cik gugel..

sabtu ni aku akn pi dgr ceramah...
owhh x sanggup...
sbb ramai kwn aku ckp boring...
tmbh2 org cam aku ni...
yg x reti nak buat kwn...
i guess..aku akn jd mcm beruk kt situ..
hahahahahaha...

beruk yg beruban..

tp x kesah la...
aku akn bw headset utk dgr lagu...
hahahahaha...
lagi pun..
sampai bila nak bergantung kt org kn...
nnt mati pn sorg2 gak...
ok la...x tau nak merepek apa dah..
daaa...

3 comments:

miss zeila said...

wah..nnt ade driver baru la..

mishungu said...

miss zeila~tp mak aku dah pesan awal2..jgn gatai nak pi sewa2 keta...hahahaha..

Anonymous said...

nex year blh la syg bwk org pg jln2 lak...asyik org je...