Tuesday, October 27, 2009

~REMOVE SEBENTAR~

ni aku nak buat announcement sket...
kalau yg msk blog aku ni...
tetiba tgk dah x dak cyberlink kt sebelah tu..
harap maklum la ye..
jgn igt aku nak buat dasar tutup pintu ke hape lak ye..

aku remove jap...
sbb cyberlink aku x berapa nak berfungsi...
ada ke patut bila aku click show all tp still x show all pn..
paham x????
dr semalam mcm tu..
tensen aku...
nak pi lawat blog2 hang pa pn ssh...

aku tgh dok kumpul link2 yg aku link dulu...
dan ada menambah link baru...
sapa yg selalu jd kn blog aku ni medan untuk pi lawat blog2 org lain tu..
ampun maaf ku pinta...
sila la guna blog org lain dulu ye..
tu pun x tau bila aku buat..
malas tahap gaban...

tp jgn risau akan ku link kan anda kembali ye..
daa...

2 comments:

SHaiFuL said...

OK..faham

mishungu said...

shaiful~thank you sbb memahami..huhuhu..