Monday, October 12, 2009

AKU HAMPIR GILA

eh benci betol dgn life aku sekarang ni...
mcm x dak yg interesting ja...
gilo bz sekarang ni...
assignment bertimbun mcm gunung..*gila hiperbola*
projek kolej pn byk kena join..*diri sendiri yg gatal nak join*
hmm sampai menyebabkan eden ni stress la..
hingga aku x boleh tidor 2, 3 mlm..
sbb nyaaaaaa... otak ni dok ligat pikir mcm2 benda...
really hate it..
bayang kn.... mata and badan sgt letih gilo2...
tp mata totap x mau katup..
abis cmno tu???
gerammmm...grrr...

tp sekarang sudah ok...
stress makin beransur pergi..
hihihihihi..
yo la kata nak blk png kn...
so mood pn harus la happy...
tp x happy jugak bila tau family aku pi somban n9 x bg tau aku..
x aci betol..
pi jln2 x ajak aku pn..
chait...

pd hal byk lg benda aku nak settle before blk ni...
rabu ni due date utk marketing plan..
and group aku kena present utk subjek mangement marketing..
gile nebes n nyampah...
nyampah sbb marketing plan buat aku nak nanges..
jahat betoi dak group aku..
dah la bg part marketing strategy kt aku..
lps tu cadangan pn aku jugak kena buat..
kuang asammmmmmmmmm...
kena buat dlm english..
bantai la aku dok merepek and ungulang ayat sama..
benci2..aku sumpah jd sesumpah nnt baru tau...
ngee...berani sgt nak sumpah org..

yg projek kolej ni pulak 1 hal lg..
nak x nak kena join..
kalau x aktif kena buang kolej..
kalau aktif pn nyusah kn hidup aku ajo..
kalau dpt duit bila join projek x pa gak..
ni tanda2 org gila duhet...

baru ni aku dipaksa rela jd setia-usaha 1 projek...
setia sgt la sampai aku rasa jd cam balachi ja..
dah la aku x penah jd s/u kt sini..
so mana la aku tau surat2 ni semua nak buat cmna..
bila tanya pengarah projek dia srh aku tanya timbalan pengarah...
ishhh aku penampor jugak la amoi sekor ni..
kalau x reti jd pengarah x yah la jd..
lps tu nak nyusah kn aku...

yg timbalan pengarah lak semua surat nak suruh aku settle cpt..
eh kau igt aku ni mai sini nak jd kuli kau ke??
igt aku x dak assignment nak buat ke????
owhh suka suki ja...
yg hang pa tau nak arah aku tu ini...
timbalan pn dah tarik diri...

len kali dah tau masa suntuk x yah la buat projek tu sem ni..
ni x gigih jugak...
projek nya next week...
tp baru td aku pos surat kt rtm..
baru hantar surat pi dekan sbb nak tangguh tarikh..
entah jd entah idak..
mmg padan la kalau x jd pn..
ye la semua nak harap kt aku kn..
alasan pengarah..blok aku dkt dgn ofis...
choiiii...
aku ni sampai dah malu nak msk ofis..
asyik muka aku la dok pi mintak sign pengetua...

aku musykil la pengarah ni buat apa..
ya la aku tanya semua benda dia x tau..
asyik la dok suruh aku tanya timbalan..
lg baik timbalan tu jd pengarah..
x pn aku ja...*eh ado niat ko ni ha??*
hihihihi...eh x kuasa la aku...

aku ni dah hampir kena sawan..
terkejar sana sini..
ye ke???
tp still ada masa online ye dak??
tp my otak 24 hour dok pikir mcm2...
dgn due date assignment makin hampir...
tp alhamdulilah assignment dah setel td..
surat2 pn dah settle sket..
cuma esk aku nak gi panjat dkg 5 nak amik surat dr dekan..
haih...dah la x dak keta..
guna kaki ni ja la..
kesian aku kn???
huhuhu..

sorry la hang pa semua kena dgr minah sewel ni bebel..
sbb aku rasa aku nak share kt blog aku ni..
so aci la aku guna alasan ni utk x update blog..
hihihi..
da..
salam peluk chiom utk semua...

2 comments:

Pencari Setia said...

Assalamualaikum...maafkan saya mencelah dibalik kekalutan saudari...kesian saudari...terlalu banyak yang terpaksa dikorbankan untuk secebis ketenangan...tapi itulah kehidupan...tak semua yang kita impikan akan tercapai...namun saudari harus ingat...tak semua yang orang hajatkan harus kita laksanakan..dalam hidup adalah penting untuk saudari membuat pilihan yang tepat...

mishungu said...

pencari setia~ wasalam... terima kasih atas nasihat anda... sy amat hargai nye...=)