Friday, December 26, 2008

SAAT ITU TELAH TIBA

drama lebih la aku ni..hihihi...nak tau saat apa yg dah tiba tu???saat itu ialah aku nak kena blk uum dah esk...huaaaaa...sedey...boleh x kalau x mau blk???mampuih kena tembak dgn mak aku(berleter)..aku x puas lg la dok kt rumah....sbb2 lain aku x mau blk uum lg:
  1. pak cik rahim(aku dok naik bas sekolah dia dulu) nak buat rombongan pi pesta..lama siot aku x pi pesta...aku nak pi pesta!!!!!lala siap tnya aku x blh blk ari sabtu ka??pak cik rahim ni pn bkn nak buat awal2 sket...hishhh...
  2. aku nak tgk sehati berdansa final...kt kafe sana mmg la ada astro tp x best mcm kita tgk kt rumah..ye dak??dah la aku ni mls nak bertenggek kt kafe...
  3. isnin cuti awal muharram...so ponat ja aku blk esk..pas tu dok nganga kt uum tu..kwn dgn lutong...
  4. sbb mmg aku suka dok rumah dr tmpt lain..hihihi..pi la mana pn aku totap soka sama rumah ku..kata org rumah ku syorga ku..hihihi..

tu la sbb2 aku x ready nak blk uum lg....tp apa kn daya ku...aku terpaksa.......x best x best......n aku pn nak wish marry xmas kpd semua penganut kristian.. ho ho ho..even lmbt tp aku still nak wish...suka aku la kn....dah la chow..nak pi nanges sat..hahahahaha..

2 comments:

sweet lover said...

agak2 klu tgk kt pic tu knal tak?

mishungu said...

sweet lover~pic x clear sgt la..jauh la..