Wednesday, December 24, 2008

JALE-JALE YANG AMAT MEMENATKAN

hihihi...semlm spt di rancang aku,lala n farhanaz pi la QUEENSBAY...hmm aku ni gigih la bgn awal sbb konon nak pi pkl 10.30am tp haremmm jo..dah la tido lmbt bgn awal so mood pn ala2 weng weng sket..skali pkl 11am baru keluar dr rumah...pi mkn2 kt kedai mak aku lg..11.30am cmtu baru pi tunggu bas...n driver bas bawa bas adalah lembab nak mati...kalau nak berak dah terabur dlm bas tu..hihihi... bila sampai kt KOMTAR teman lala pi ambil spec dia yg baru then pi jumpa fanaz kt stesen bas..patut nya naik bas rapid png 307 tp sbb mls nak tunggu kami pn naik la bas rapid png 304..sbb driver tu ckp bas tu pi QUEENSBAY gak..so naik la skali dia lalu jln jauh...byk stop lak tu..aduss..geram aku..kalau naik bas 307 dia lalu JE so cpt la sket...nak cpt sgt la konon skali 1.45pm baru sampai...padan muka...

dah la aku ngantuk plus penyakit pompuan aku pn baru mai so mood pn cam dah ilang..sbb rasa letih yg amat...mula2 nak survey dulu brg apa nak beli..pusing sana pusing sini..pi rehat sambil mkn eskrim mcD flavour twist skali tgk jam dah 4pm++..so kalut la kami semua pi beli baju yg nak dibeli...aku x shopping sgt juz jd tukang pilih baju kt si farhanaz tu..farhanaz shopping sakan yo..almaklum la budak dpt duit jpa..boleh la...aku beli baju kt JUSCO...longgok2 dlm offer bin..70% off..so jd la rm14.70....sbb tu aku rembat..aku dgn farhanaz beli baju yg sama..aku kaler merah dia kaler itam...hihihi..tapi knnn baju tu cam bsr la..aku ambil saiz XL sbb time try size L cam kecik...rasa cam nak tkr tapi my mak n cik kuntum ckp dah ok..hmm aku pn x tau..rasa cam x ok..dannnn aku juga dh jumpa belt yg aku dah lama cari..paling murah la penah aku jumpa..20% off dpt la rm 15++..actually dok bekenan belt kt NIICHI tp cam mahal lak..cntk mmg cntk tp duit x brapa nak cntk...so end up beli kt BRAND OUTLET STORE....

skali tgk jam dah pkl 5pm++...mmg x sempat nak mkn...x sokaaaaaa...aku slalu keluar mmg kena mkn..dah plan nak mkn kt OLD TOWN...sob..sob..sedey..x sempat nak mkn sama2 farhanaz..sbbnya cik kuntum nak mai ambil kami bertiga ni..dia keluar ofis pkl 6.00pm..dlm pkl 5.45pm tu aku igt nak turun tapau mcD n pi GUARDIAN tp si lala ni manja sgt nak srh teman dia beli kasut kt AL-IKHSAN dulu...pkl 5.50pm,cik kuntum dah call srh tunggu kt luar QUEENSBAY...awal lak cik kuntum ni keluar ofis..hishhh..apa lg aku ni kalut la..tinggal lala kt AL-IKHSAN...aku n farhanaz lak lari turun pi mcD n GUARDIAN...selamat cik kuntum tu blh tunggu kalau x,terpaksa la kami ni blk naik bas...huhuhu...

lps hantar farhanaz,cik kuntum ajak pi GURNEY PLAZA lak..dia nak beli brg2 make up...hihihihi....aku pn sempat beli choreo..i loikeee...lps tu terus la blk..dah penat..kaki lala pn dh sakit...hihihi...


baju itu..

belt..

aku pakai vest for da first time..

shopping punya psl sampai gambar pn lupa nak snap..so dlm keta la nak berposing pn..yg cik kuntum pn sebok nak msk..aksi bahaya ni..don't try this at home...hihi..dua2 pic cik kuntum nmpk half ja...

first try..

2nd try..ok la tu..

tuan blog..

blk tu dok sat skali pi pasar mlm lak...hari yg sgt memenat kn aku....b4 aku lupa,aku dh dpt mkn prosperity yg aku ngidam sgt tu...siap beli yg double ok..hihihi..tp fanaz pi order yg large kt aku yg set large..kena rm19 lbh..mahal siot...tp ok la dah ngidam sgt..last2 mkn sampai termonyeh-monyeh..bye...

3 comments:

qiqinz said...

Heylo dear,

if interested with replica designer handbags (good quality and an affordable price) feel free to visit

http://qiqinz.webs.com

ade LV, Anya Hindmarch, Coach etc.

=)

IxoRa said...

meriahnya dia, berjalan2 bersama rakan....

mishungu said...

qiqinz~ill visit ur website..thanx..

sis ixora~mmg meriah tp loteh yg hamat...