Wednesday, November 19, 2008

I'M BACK

at last aku kembali berblogging setelah mendiamkan diri utk 2 weeks..bz la dgn exam..sekarang aku dah freedom...hohohoho..but hati ku ini masih gundah gulana menantikan result..takut siot...aku nak dpt dekan but dgn cara aku study ni cam ssh ja nak dpt kn...angan2 mat jenin dgn harapan 1 hari nnt aku akn dpt kn...ceaaaa ayat poyo..study pn malas tapi angan2 nak dekan...(mari ketawa sama ini budak)...huahuahua....but mana tau kot rejiki aku kn...

sekarang ni aku dah ada kt rumah..aku blk hari sabtu/15 nov..LEYA pn ikut aku blk sbb nak mkn kt SEOUL GARDEN punya psl..sanggup minah tu padahal dia bkn abis exam lg...dia blk UUM hari senin/17 nov...esk dia akn exam STATISTIC....hihihii..wish u luck LEYA..25hb ni aku blk uum sampai 6hb utk english kem...almaklumlah aku ni x pandai english..kem ni khas utk bdk2 yg muet nya dpt band 1,2 n 3...aku ni dlm group band 3 la..so-so ajo...hiksss...x pa...kayuh pelan2....habis kem tu aku akn blk png utk menghabiskan sisa cuti aku sampai 26 dec n then aku akn msk sem 2 n menjadi SENIOR..heheheh...

sementara dok kt rumah ni aku boring nak ampos...asyik mkn,tidoq,tgk tv...timbang berat naik berkilo-kilo..hambek...baru tau nak risau..tapi risau ja la..x ado nya nak diet ka nak xcercise ka...thats not me..sbb tu badan makin selebeh cmni..risau tapi mkn non stop..tambah2 nasi..aku sgt gila pada nasi...ANAK MELAYU SEJATI katakan...hihiih..aku nak keluar tapi x da kwn...LALA pi rumah sepupu dia kt seberang...yati lak kerja x cuti2..esk dia cuti...kalau dia ajak aku pi GURNEY PLAZA kn best..aku nak pi round2 GURNEY PLAZA yg baru nya wing sampai habis...besau yg hamat aku rasa GURNEY PLAZA ni sekarang...x biasa la chek...dah biasa yg kecik2....

aku ni actually nak update psl konvokesyen diraja yg aku pi hari tu..tapi kn..........pendrive aku rosak..sob..sob..x blh buka..guna x sampai 1 year...dah la byk gila pic dlm tu..pic zaman matrik n video class aku time kt matrik pn ada...sedey tau...so aku x leh la nak update psl tu..nnt aku ambil pic dr kwn aku la...tunggu ja...nak kena pi beli pendrive baru ni....sbb x da benda nak update la aku dok buat entry rojak ni...x pa la kn..at least aku update dr x update langsung..

badan aku ni dah dua hari sakit2..sbb masa LEYA mai rumah aku,kakak2 aku bw kami pi xcercise n aerobik kt TAMAN BELIA...syiokkk oooooo...awat la rumah aku x dkt2 TAMAN BELIA ni..kalau idak leh la aku selalu pi...habis tu kami pi TAMAN RIMBA....dah berkurun aku x pi sana...aku igt dah x da apa rupa-rupanya makin elok tmpt tu except toilet dia...aku pn mandi x hengat dunia la kn...nama pn dah lama x jumpa air sungai...even x reti berenang n aku dah x blh terapungkan diriku ini but aku still enjoy..aku ada gak belajar swimming n terapung dgn LEYA tapi hampeh ja..x blh...adakah aku terlampau berat tapi kenapakah CIK KUNTUM masih bisa utk menerapungkan dirinya...or bontot aku ni dah berat melampau????hahahah....asal aku nak berenang mesti pinggang aku akn jatuh...last2 berenang guna tgn tp kaki dok jln dlm air..hihihi..terapung pn kt tepi2 tmpt yg ada batu...bila blk semua pakat membongkang tidoq...bgn2 1 badan sakit..nak turun tangga pn sgt hazab tau....

ok la dah byk aku dok melalut ni....better stop now...byeeee....

2 comments:

Anonymous said...

oit....paper statistic susah bangat...
sumeorg berkata begituuuuu...

anyway, thank hr 2...
sorry dah susahkn hg tau..
ckp kat mak n abah hg, tQ bnyk2..
mak hg msk sedap laaaaa....
kat kak na n kak yus skali eh...

cpt laaa blik cni...
ak xder charger hp aaa...

cikungu said...

anonymous aka leya~hihihihi...x pa la asalkan x fail..bg la chance hg tido sorg2...p la pinjam kt org lain dulu...