Tuesday, October 28, 2008

BAJU BARU!!!!!

ni la rupanya baju baru utk blog aku ni....cantik x????kalau korang semua rasa x cntk,ada aku kesah?????hihihi...bg aku cntk ja...menepati ciri2 yg aku nak iaitu kaler purple...aku dok search kt PYZAM.COM aku rasa ni la yg paling lawa..

aku sj ja tkr skin blog aku ni...gatai tgn...mula2 tkt widget aku semua hilang...kalau hilang jenuh la aku nak buat blk benda tu semua...amat malas ok....tapi aku try copy paste semua code2 widget aku kt notepad dulu...then baru la aku tkr skin ni....mmg la renyah(ssh) sket but kalau x buat boring la gak dok tgk skin yg sama tiap2 hari buka blog aku ni....so dgn kesabaran yg menggunung aku buat la one by one...dannnnnn ni lah hasilnya..blog aku bertambah comei,cantik n cun spt tuan blog...*larikss*...bg la chance nak up kn diri sndri...org kata msk bakul angkat sendiri....hihihihi...kalau korang perasan blog aku dah ada lagu..gigih tau aku buat...so sapa yg msk WAJIB dgr dua2 lagu tu...nnt aku tmbh lagu lg kalau rajin...

ok la aku nak pi bubuk dulu..esk nak pi queensbay dgn cik lala tu...daa...

2 comments:

sHwEeT ByAtcH said...

sgt semak k!!

cikungu said...

lala~cAM la hg nya blog tu x semak