Thursday, August 21, 2008

GURNEY PLAZA HERE WE COME

ari ni aku(20/8) aku n lala tlh gi ke GURNEY PLAZA(GP) utk jln2 la sempena cuti ni..kami plan
nak tgk movie zohan but x ado la plak kt gsc tu..lg pn org ramai gila ari ni so mood utk nonton movie pn dah x do..terus la kami ni pusing2 dlm GP tu..ari ni aku n lala mmg menarik perhatian org ramai sbb nya kami berdua pakai bju sama but kale lain..seb baik kale lain..aku nya kale pink n lala nya kale merah...beli semlm terus pakai ari ni ok..

ni la baju yg aku n lala pakai..ni aku nya la..pink kale

dah la dua2 pakai inner itam,tudung itam,jeans kale sama,pakai wedges..muka pn hampir sama...hihi..selamat x da sapa ckp kami ni twins kalo ada mau aku lari bersembunyi...first stop adlh REJECT SHOP..aku borong 2 helai baju..skrng kn tgh mega sale mau berpinar-pinar mata aku ni tgk baju..even duit aku dah hampir elek pocik dlm akaun bank..hihi..kt situ aku amik baju kale ungu n pink..baju kale pink kt bwh ni juz rm8.05 sbb ada 70% off..rugi lak kalo x ambil..so rembat la..


aku suka dua2 kaler baju ni..dats why i bought both of it..

kuar dr REJECT SHOP perut aku dah dok dondang syg..ye la hanya diisi dgn beberapa cubit roti di pg hari so aku ajak lala gi mkn dulu..kami pilih CHILI'S utk dating kami kali ni..sbb aku dok ngidam EGG ROLLS dia dah lama..kami tlh mengorder TRIPLE PLAY n LAMB SHOULDER..for drinks tentu la ICE LEMON TEA..sementara dok tunggu order sampai sempat la aku snap pic aku..hihi..

our meals...

triple play..i like egg rolls dia very much la..

lamb shoulder..yummylicious

sehati sejiwa..(bluekkk)

even price dia mahal but amat la berpuas hati sbb nya portion nya besau plus sedap yg amat..air pn berkali-kali aku n lala refill..tax dia pn dah dkt rm10 hengget ok..termonyeh-monyeh aku n lala nak habiskn makanan..ni la aksi2 tgh dok mkn..

lala yg kemaluan kononnya

gile gemuk n burks muka lala..lain kali org nak snap senyum ajo la

aku yg dipaksa posing olh lala cmtu..bls dendam no..

dan akhirnya ini lah yg tinggal setelah kami berdua kekenyangan..

selamat tulang tu keras..kalo x dah msk perut pn

selekeh gila..

kami keluar dr CHILI'S dgn perut yg boncit..seb baik pakai baju cam ibu ngandung so dpt la cover..hihi..but lala teserlah keboncitan tu..*larikss*..singah toilet jap..n semapt gak snap pic..

see sama kn baju kami berdua..

pas tu kami teruskn penjelahan kedai ke kedai..time dkt PADINI mata aku hampir nak juling tgk sale yg melamapu ok..mula2 x nak beli juz teman si lala..at last aku rembat gak 1 baju..50% off..aku ni cpt sgt tergoda dgn baju2 yg bercekak kt tgn..so cute ok..then lala ajak msk THE FACE SHOP...minah tu memborong sakan..aku ni terpengaruh dgn blackhead lotion dorg lps promoter tu wat demo kt tgn lala sbb nmpk kesannya..aku pn beli la..sbb muka aku ni blackhead di tahap kritikal..lalstly time kt BATA aku beli 1 pasang kasut..sbb lala dah beli n aku trg very comfortable..so aku pn nak 1..BATA shoes rite now mmg comfortable n harga pn affordable la utk student cam aku ni..lg pn design dia not bad..

baju from padini..tgk la tgn bju yg bercekak tu

greentea blackhead lotion

wedges from bata..sgt selesa..

tamat lah sesi menghabiskn duit aku hari ni..sbb nya duit pn dah kureng..hoho..keji pd diri sndri...

p/s:actually aku kn nak wat entry ni sekali harung dgn 2 entry aku before ni but disbb kn blogspot wat hal sbb tu entry ni terlamabt di publish kn...have a good day peeps

1 comment:

iNi DunIakU said...

H.A.R.A.M!!

aku ckp kn jgn ltk pic 2!!!