Friday, July 30, 2010

~MALAM YG FULL WITH SUPRISE YG X BRAPA NAK SUPRISE~

bunyik mcm kompius yg hamat bukan??????
dah kata full with suprise then x brapa nak suprise lak..
cmno tu????





hey2...before aku melalut lebih pjg...
aku nak bg tau yg aku skrng kt rumah manis rumah...
hahahahhaa...
syiokkkkkkkkkkkkkkkkkk....





back to the topic...
mlm ni aku jumpa byk blog2 student uum..
x sangka chek rupa2 nya bdk2 uumi suka jugak menulis yo..
hehehe...





kekdah nya nak cari no fon kedai kasut bata nun kek changlun haa..
utk subjek retailing nak kena interbiu retailer..
eden pn google la..
haih skali termsk kt blog student uum..
lain yg di cari lain yg dpt ye...
tp rasa seronok jugakk..
blh aku kepochi life depa lak kn..
*dasar minah kepochi haku ni..*

ok tu ja nak bitau..
bye2..
=p

4 comments:

'Note' Circle of Life said...

gegeh Kin..
tgk nanti aku balik...

mishungu said...

ina blk kami pn blk lg..hehe..

lieya orange M.I. said...

lawa oh blog baru...

mishungu said...

blog pn kena la lawan cam tuan dia..hahaha...