Sunday, February 28, 2010

~RUN FORREST RUN!!!!~

hoiii kwn2 sekalian...
aku kt rumah ni..mlm ni blk uum dah..
hihihihi..
ye this week aku blk penang lg..
sbb cuti maulidur rasul...

ok back to the topic..
hmm baru2 ni aku tgk cite forrest gump...
dah lama teringin nak tgk..
ye call me outdated person ke hape..
sbb baru nak nonton movie yg dah berkurun lalu..
tp ada mak kesak ke noks???



mmg lyn la cite ni..
me loykeeeee it so much..
cite dia mcm slow sket tp mmg best...
tom hanks time ni even bodo2 tp smart la jugak..
hahahaha..
tp kalau tgk sekarang hazab kot..
hiahiahia...
pak cik tu dah tuo pn kan..

part paling x menahan time dia kecik2 la..
dok luar rumah..
and ckp "eiiii...eiii...eiiii..."
hahahaha...
owh mimi mesti hg faham sbb apa...
hanya yg tgk movie ni ja tau..
bahaya..
ngee...

fyi, aku ni kdg2 blh je lyn cite2 lama ni..
filem psycho zaman black n white pn aku lyn..
tp mesti jln cerita yg mantop n aku pn boring time tu..
kalau idok jgn harap la..
cpt2 je tkr channel lain..

lastly..my name is forrest..forrest gump..
so comelll..

2 comments:

mimi dyana said...

eei, eei, eei..
bodo punya forest. haha

mishungu said...

mimi~forest bodo tp comelll!!!