Tuesday, October 20, 2009

~DOMINO'S PIZZA~

tgk tajuk pun dah tau kn aku nak story psl apa...
blk png baru ni aku dah set kapla hotak ku ini nak mkn domino's pizza...
yo la dah berabad aku ngidam nak mkn...
bila tgk blog sis peej psl pesta domino's tu..
lg la membuat kn aku terliur-liur n termimpi-mimpi you..
i know...aku ni kalah org preggy..ngidam mcm2..
katanya mmg dasar pelantak makanan yg hebat..
so what to do kn???
ahakkkkkk....

sampai sj rumah khamis tu aku dah start berzikir...
berzikir kt telinga mak aku nak mkn pizza domino's...
mak aku ni layan ja la anak dia ni..
yo la aku ni bkn selalu ada kt rumah...
so bila blk ni la mulut puaka ni mcm2 nak telan..
sampai abah aku pun dah byk kali perli...
tp perli pn dia tunaikan jugak hasrat ank dia yg comel n debab bab.. bab.. ni..
mak aku kata mlm tu la nak pi beli pizza..
bila dah siap bagai sekali x jd uollsss...
haku pn apa lg sentap sat...ye aku ni x reti nak sentap lama2 tau..
my mum kata esk la beli..

esk ptg tu aku dah x senang duduk dah..
x blh jd ni..kalau x dapek jugak mau aku mengamuk jd hulk ungu ni..
dah kata pencinta ungu kn..so hulk hijo pn tukar jd hulk ungu..
hihihihihihi...
so aku makin gigih la dok berzikir kt telinga mak aku every minit...
ank sapa la ni kn??? buruk nau perangai nya..
mcm org x penah mkn pizza kekdah nya..
so mak aku srh msg cik kuntum order kat dia..
dia x blk kerja lg..
so aku ni call la dia tp no answer..
so choice kedua pasti la kak yus kn..
msg sudey..order itu ini...ayat last..."nnt blk mak byr"..
hahhahaha..boleh??? boleh la..aku ni x kojer lg..

mlm tu dlm pkl 8++pm kak yus blk...
sambil bawak beg plastik domino's..
harus la aku senyum melebar sampai telinga kn...
x sabor nak mkn...
nak tau aku order apa????
sila la lyn pic...
sj bg hang pa pulak telan liur dan mimpi psl pizza..
ngeng betol aku ni..
igt semua org mcm hang ke shikin oii????


extravaganza pizza...=(..

ciken wing...=)...

dlm tu ada garlic twist...=)...


dulu penah try sekali domino's ni..
tp ambik set yg murah2 tu..
gila x sodap...dgn roti dia hangit lg..
terus kutuk2 dominos's...
siap ckp x mau mkn dah la...apa la..
tp itu 3 tahun yg lalu ye...
tetiba this year aku menggedik nak mkn pizza domino's...
bila dpt voucher ari tu lg la aku bertambah gedik nak pi..
tp sampai voucher tu expired tetap x pi..
ye la dah x dak sapa nak bawak aku..*sob..sob..sambil lap ayor mato*
bila rumate aku si lieya orange tu dok ckp domino's sedap bla..bla..
i pn dah x tertahan lg...*sila jgn pikir yg x senonh ye*

tp sayang seribu kali sayang...
kali kedua aku try ni pn pizza dia x melepasi tahap kesedapan utk tekak aku ni..
eh tu pn aku tetap bedal sampai 3 slice pizza..
hmm apakah maksud nya ituu??
kalau betol sedap nak mati aku x tau la..
mau aku bawak kotak pizza tu lari msk bilik ketedarah sorg2 sampai boncitt..
hahahahahha...
selamat ada ciken wing and garlic twist tu..
jd penyelamat..mmg yummylicious abis la...
sampai aku kata nak beli lg garlic twist tu esk nya..
tp nan ado...

ok secara kesimpulannya *dah bunyi karangan bm ja*...
aku prefer pizza hut lg...
sbb isi lg byk...domino's ni kedekut...
x syok betol nak lyn..hmmm..
tanda ketidakpuansan hati ni..
tapi kenapakah dah dua kali aku mkn domino's pizza aku asyik dpt yg x best...
org lain aku tgk mkn sedap saja...
adakah domino's pn x suka aku..
maka memberi kan aku pizza dgn isi yg sedikit..
atau dia nak aku igt yg aku ni dah gemuk..
so dia bg pizza yg x best supaya aku mkn sikit???
hmmm no eye deer la..
huhuhu...hmm nak tgk x muka budak yg asyik ngidam mcm2 tu???
ni la dia budak nya..


budak debab malu nak tunjuk pipi labuh...


*





*





*





*
mcm la org x pernah tgk muka si buruk lantak ni kan...
malu2 pulokk...
org tau hang mmg debab pn...
pipi makin labuh tp nak cover la kunun..
ok...
sila la tgk cik puan debab ni...
hihihihi

*







sabtu ni nak kena pi mkn pizza hut la gitu..
sbb nak puas kn nafsu serakah aku ni..
kata pompuan byk nafsu kn???
eh byk sgt ke duhet hang shikin oiii????
hmm sekali sekala apa salah nya manja kn diri dgn makanan yg sedap2...
org lain manja kn diri dgn benda mahal..
tp aku x mampu so manja dgn makanan pun jadi la...
aku ni buat entry psl pizza saja pn boleh berjela-jela dah..
hishhh... apo nak jd ni shikin mishungu???? *nama glamer i tau*
sudah2...pi blk bilik...
stadoq...ngeh..ngeh...
ok la aku dah dihalau...den permisi dulu ya..
buhbye peeps...




nota bonts: azab nak upload picca...tenet mlm ni ngeng betoll...n thanx to kak yus for da pizza..

6 comments:

lieya orange M.I. said...

...betula dominos sedap...
...tp pizza hut pun sedap...

...mcm takde beza jer, tp garlic twist tu mmg sedap yg ammat...

delour said...

sy xpnh try domino's coz xbrape sgt mgilai pizza..pizza hut tu pn kdg2 jer..tp sy mau try gaklh!=P

Anonymous said...

ngalahkan org preggy..hahaha...

nk gak....belanje aku weh..


hahaha..

mishungu said...

liya orange M.I~hmm pizza hut tetap di hati aku...huhuhu..





delour~pegi la try..harap mencapai piawaian tekak anda..hahahha...hmm pizza ni kdg2 mkn ok jugak..layan...




anonymous~eh siapa kah gerangan kamu wahai anonymous?? sila knl kn diri...
nak belanja kau???
aku pn dibelanja..hahahaha..

Anonymous said...

hehehe...ad budak majuk xnk mkn pizza..padahal beria2 sgt nk mkn..

mishungu said...

anonymous~biar la....sy tau sapekah anda...hihihihi..