Thursday, September 17, 2009

DUNIA MAKIN MAJU

apa yg maju nya??? maju la sbb nak bg kad raya pn dah x pakai abg posmen...
amboi korang sombong eh dgn abg posmen sekarang..
dia hon2 dpn rumah pn buat dek je..
kalau idak..dia la yg hang pa dok ternanti-nanti dpn pintu rumah tiap kali nak raya..
botoi x?? sbb nunggu kad raya yg x kunjung tiba..hihihihi..

hmm makin lama makin berkurang lak kad raya yg aku dpt..
this year lngsng x dak ok...sob..sob..
tp kad raya maya ni ada la dpt..
last year ada la jugak dpt 2 kad raya..
tu pn bg by hand ja..
thanx to ika n faezah...

aku igt lg...masa form 1 la aku paling byk dpt kad raya..
berbelas-belas pn dah kira byk tau..
sampai aku nak membalas pn ponat...
kad raya aku beli nak membalas pn byk..sampai x cukup..
terpaksa guna kad raya yg mak aku beli thn bila pn x tau..
dlm 1 paket tu ada byk2 tp semua sama..
lantak la kn..janji aku balas kad raya kwn2 aku..

owh this year aku dpt kad raya maya di facebook ku dan juga dr sorg blogger..
blogger ni nama nya nurain..
ha ni la tujuan utama entry ni aku buat..
nak tayang kt hang pa semua kad raya yg aku dpt ni..
kpd nurain thank you very much dear..
harus la teruja kn...
sbb kalau x dok la mengenang nasib..
sbb x dpt kad raya.. boleh gitu??
hahahaha..



kad raya from nurain..





nota bonts:kpd sapa2 yg nak bg kad raya lg amat2 la dialukan..gila x malu mntk kt org..hahaha..

2 comments:

ain said...

oke la tahun nie dpt 2.
ain xdpt pape ponn..
huhuhu.

mishungu said...

ain~ owh 2 tu last year nye..huhhuu..dis year ngak ada..ain bg ni and kt fb nye kad raya je..