Sunday, December 14, 2008

TUDUNG CORAK2

sejak akhir2 ni aku suka la nak beli tudung yg ada corak2...aku tau la pesen ni dah lama tp dulu aku x berapa nak minat..tp lps aku tgk sis aku pakai aku cam terus jatuh chenta...lg pn aku byk baju plain so cam sesuai la aku nak match kn..kalo idak dok ulang la pakai tudung bawal hitam aku tu...

setakat ni aku baru ada 3 tudung corak2 ni..x pa nnt aku akn tmbh kn lg koleksi tudung aku ni..1 aku beli kt bazaar dan 2 lg aku beli kt jln TAR time aku pi KL ari tu..antara pic2 time aku pakai tudung ni...






cntk ja aku rasa..hihihi..*msk bakul angkat sndri*..sbb x da la boring sgt asik pakai tudung hitam kn...lg pn tudung ni x da la ssg sgt nak bentuk cam aku dok igt dulu...hmm tu ja la aku nak share..nak share kecomelan aku jap...hihihi... bye.....aku mmg x tau buat ending...

2 comments:

nurul said...

dik... comei eih pakai 2dung cam nie... sesuaiiii jek... penang area mana duk?

mishungu said...

sis nurul~hihihi..malu chek...png area batu ferringhi...