Wednesday, December 31, 2008

LAST ENTRY

jgn lak terkezut ye...bkn last entry utk selama-lama nya ye...last entry utk thn 2008 ajo...dah lama x update tiba2 update last entry lak..apa2 la labu...tgh mlm ni kita akn sambut thn 2009...so sepanjang 2008 ni ada byk benda pahit dan manis yg berlaku dlm life aku..ada sedih ada yg hepi..itu la hidup dan aku semakin dewasa dlm menjalani kehidupan ni..

aku harap dgn kehadiran 2009 ni akn membawa lbh byk kegembiraan dan kejayaan dlm hidup aku..harapan aku:
  • jd insan dan hamba ALLAH yg lbh baik dr sebelum nya..
  • dpt kn my own lap top...harus kumpul duit byk2 ni...hihihi..
  • dpt kn pointer yg bgs supaya aku blh dpt dekan..harap2 ye...
next year gak aku akn berpisah dgn lala..sept 2009...sedey la gak..3 years dowh...sob..sob..hmm sebelum aku lupa nak remind hang pa semua jgn la celebrate new year eve sampai lupa diri...lg baik sambut kt rumah sajork..bkn ada apa pn nak pi sambut kt luar..buat semak mata ajo..tgk tv lg bgs..ye dak???hihihi..tu opinion aku je..so dgn itu aku akn menutup last entry 2008 aku ni dgn...

HAPPY NEW YEAR 2009!!!

2 comments:

sHwEeT ByAtcH said...

sodih ke nak pisah ngan aku? GODIKZZ!!

ang kena tmbh satu lg resolution.. MENCOBA UTK SETIA!! :P

PS~aku br blk dr tepi laut..

mishungu said...

shweet byatch~yo yo ooo ja...

fine ill try to loyal..hihihi...

so what nak bg aku jeles ke??