Saturday, December 13, 2008

BERAYA DI RUMAH AZLIA

ari rabu lps aku tlh dijemput ke rumah classmate aku time sek men dolu...dia buat kenduri tahlil n korban...so aku,farhanaz n farah pn bersetuju nak pi..leh jumpa kwn2 lama kn...kami sampai sana tepat2 pkl 2pm..selamat si azlia ni mai ambil kami semua naik kereta..majlis tu pn mmg start pkl 2pm..ramai la dak2 batch aku mai..tapi aku x rapat sgt dgn depa..knl2 cmtu ja...

slps org tahlil n kami semua pn dah chit-chat psl perkembangan diri masing2 tiba la masa utkk shoruuuuuuu...waktu yg plng aku nanti kn...mknan dia super delicious...ada nasi putih,gulai daging,ikan sambal,kerabu,ayam masak merah,ulam2,bubur labu,kuih-muih nnnnnnnnn sambal belacan.. sorga ok...pinggan aku yg plng penuh...hihhihihi..org tua ckp rezeki jgn ditolak so aku melantak la semua....hihihihi..dasar org yg mkn byk...tp ada aku kesah???asal perut aku kenyang dah....lps mkn lepak2 lg..sembang2..gossip2...gelak2...sempat gak aku tgk bf azlia,si baim tu...dlm pic lg hensem dr real...hahahaha..kutuk bf org lak aku ni... so here some pic yg sempat aku snap...

yg penuh tu pinggan aku la..

kek batik..

pic ramai2..

farah n farhanaz...

farhanaz n me...

aku paling x suka pic yg ramai2 tu sbb aku nampak kembang sgt dr org lain..actually byk pic ramai tp aku sempat bluetooth 1 ja la..sbb tu tepek gak..yg farhanaz pulak muka dah putih melepak sbb dia pakai krim 99 apa ntah...sat gi tang muka ja putih...best la dpt jumpa farhanaz n farah sbb dah lama gilo aku x jumpa depa....lps la rindu..cea poyo nya aku ni..semua dah up skrng..diam2 ubi berisi yo..hihihihihi..

blk tu aku n farhanaz singgah kt BJ KOMPLEKS sbb nak tunggu cik kuntum mai ambil kami..n aku belasah mkn lg..mkn chicken porridge share dgn farhanaz tp aku yg bedal byk...dasar kuat mkn la aku ni...on da way blk cik kuntum ajak singgah GURNEY PLAZA sbb dia teringin nak mkn sizziling..aku pn TERPAKSA la mkn lg..aku mkn yong tau foo...n mlm tu aku mkn choreo donut n maggi ruski yg amat sotappp..itu la hari ku..dipenuhi dgn mkn2...lps tu dok bising gemuk..mkn x mau igt...hihihhihihi..lastly...

aku...

ada lg benda aku nak update tp aku dah mls..nnt2 la ye...k bye...

2 comments:

IxoRa said...

Sesekali dpt berkumpul ngan kengkawan...seronok kan?

Makan ramai2....indahnya suasana.

:)

mishungu said...

sis ixora~mmg best la..tmbh kwn2 yg kita rapat..mcm2 cite akn keluar..plus kalo ada mkn yg sodap2..