Saturday, July 26, 2008

KOMPUTER OH KOMPUTER

hmm aku wat entry ni sbb aku ada bw komputer ke uum ni..ye la aku ni bkn ank org kayo nak beli lap top semua tu..but yg aku pelik nya dosa besar ke nak bw komputer..aku telah ditertawakan olh rumate aku n beberapa org jiran bilik aku..benci ok..at least aku ada gak komputer..yg boleh membantu aku di waktu boring n sms diperlukan utk assigment..aku x heran la korang nak gelak ke apa..igt lap top tu canggih sgt ke?sama je cuma lap top leh korg usung sampai jamban...bodo..korg pn knl komputer dulu kn before muncul nya lap top..so apsal yg nak kena gelak mcm hantu???hmm kalo lap top setakat acer tu lg baik dok diam2 k..ok nak blk blik dulu..bye

1 comment:

iNi DunIakU said...

huauahua.. mmg ptot digelakkan..